9 d’agost del 2017

Recepta per triar... un bon llibre!

1 A tothom no li agrada llegir el mateix! A alguns els encanten els llibres d'aventures, d'altres prefereixen els llibres plens d'extraterrestre o aquelles històries d'un grup d'amics que van de vacances i han de resoldre algun misteri. D'altres prefereixen els llibres de por plens de monstres!
Busca i remena per esbrinar quina mena d'històries t'agraden a tu!

2 Quan comencis un llibre, sempre li has de donar una oportunitat. Al principi, les històries poden ser una mica avorrides: t'han de presentar els personatges, el lloc on viuen i a poc a poc anar-te explicant de què anirà el llibre.
Tingues paciència! No et rendeixis a les primeres pàgines! Si esperes una mica, el llibre t'atraparà i no el podràs deixar!

3 Si no saps què llegir, passeja't per la biblioteca! Segur que allà trobaràs un munt d'idees que ni se t'havien acudit.
A la biblioteca et podrem ajudar a triar. Explica'ls el que t'agrada i segur que troben un llibre ideal per a tu!

4 I ara, només et queda trobar el teu lloc ideal! Que fa fred? Potser al sofà amb una manta! o al parc, al sol! Que fa calor? A la fresca, a l'ombra d'un arbre! Dins el llit, al lavabo, al balcó, a la biblioteca! Qualsevol lloc és bo, això sí...
Assegura't que tens prou llum i que no forces la vista

5 I ara ja ho tens tot per començar a somiar! Perquè llegir és gairebé igual que viatjar, que perdre's en l'espai, que passejar pel lloc dels teus somnis.
Submergeix-te en un llibre i no t'avorriràs mai! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada